Waterdichte deuren

Er zijn diverse typen deuren. De deuren die wij produceren zijn vooral weerdichte en waterdichte deuren die kunnen worden voorzien van losse knevels of van een centrale sluiting.

Voor deuren met een centrale sluiting hebben we een type goedkeur van Bureau Veritas voor zowel de weerdichte als de waterdichte deuren. Deze deuren zijn standaard voorzien van een hoekprofiel frame met ronde hoeken.

Waterdichte deuren kunnen op verzoek worden geleverd met een individueel certificaat van onder andere BV, Lloyd’s en DNV GL.

Deuren met een afwijkende vorm zijn ook mogelijk. Zo zijn deuren ook met rechte hoeken of ovaal leverbaar. Deuren op een platstalen frame zijn ook mogelijk maar een hoekstalen frame is meestal praktischer omdat de deur op die manier al in de werkplaats kan worden afgemonteerd en als één geheel aan boord geplaatst kan worden. We werken niet met vaste afmetingen: u kunt de door u gewenste dagmaat opgeven.

De materialen die we toepassen voor onze deuren zijn:

  • Staal Grade A
  • Aluminium 5083-H111
  • RVS 316L

 
Deuren kunnen uitgevoerd worden met diverse opties:

Opties Weerdichte deuren Waterdichte deuren
Nachtslot of een dag-/nachtslot checkbox
Lichtrand of raam checkbox
Benaderingsschakelaar (inductief) checkbox
Isolatie checkbox checkbox
Deurbuffer met valhaak checkbox checkbox
Deurdranger checkbox checkbox

 
We beschikken over een testopstelling voor het testen van de waterdichtheid van deuren.

Er is veel mogelijk. Onderstaande foto’s van deuren die we in het verleden hebben geleverd geven een beeld van de mogelijkheden.
Wilt u een ander soort oplossing? Informeer naar de mogelijkheden.