Overzicht handelsproducten

Algemeen

Ons handelsproducten zijn ondergebracht in onderstaande artikelgroepen:
 
Deurknevels
Luikknevels
Scharnieren
Sloten
Mangaten, bodempluggen en schotflenzen
Rubber
Diversen
OP = OP

 
Klik op de link voor meer informatie over betreffende artikelgroep.

productassortiment

Deurknevels

deurknevel met RVS hendels

We hebben een groot assortiment deurknevels. Deze zijn leverbaar in diverse uitvoeringen: standaard, blind, verzonken of als centraalsluiting. Buitenbussen zijn leverbaar in staal, RVS en aluminium, hendels in gesmeed staal en gepolijst RVS. De diverse componenten zijn in een groot aantal combinaties leverbaar.

Ga naar de pagina met alle deurknevels

Luikknevels

Luikknevels bestaan uit een bevestigingsset met een knevelbout waarop een knevelmoer of een korfmoer wordt gedraaid. Knevelbouten, knevelmoeren en korfmoeren zijn leverbaar in messing en RVS. Bevestigingsbruggen zijn leverbaar in RVS en aluminium. De diverse componenten zijn in een groot aantal combinaties leverbaar.

Ga naar de pagina met alle luikknevels

luikknevel

Scharnieren

nastelbaar scharnier

Deuren en luiken worden voorzien van scharnieren. Ons assortiment omvat scharnieren in allerlei soorten en maten. Zo hebben we nastelbare scharnieren, sleufscharnieren, lange scharnieren, zware luikscharnieren, lasscharnieren en laspaumellen. Het voordeel van nastelbare scharnieren is dat ze zo in te stellen zijn dat er wordt gezorgd voor een juiste indrukking van het rubber. Dit is vereist door klasse voor deuren en luiken die weer- en waterdicht moeten zijn.

Ga naar de pagina met alle scharnieren

Sloten

We hebben een klein assortiment sloten. Het betreft onder andere RVS dag en nacht oplegsloten die links- of rechtsdraaiend kunnen worden geleverd in diverse lengtes. Daarnaast hebben we dag/loop oplegsloten, nachtsloten, driekantsloten en tal van losse componenten in ons assortiment.

Ga naar de pagina met alle sloten

slot

Mangaten, bodempluggen en schotflenzen

mangat met coaming

Ons assortiment bevat een groot aantal producten dat fungeert als doorvoer in plaatwerk. Zo zijn er mangaten in staal, RVS en aluminium. Deze zijn leverbaar in ronde en ovale uitvoeringen, in opleg- en als verzonken versie en in diverse afmetingen. Naast het uitgebreide assortiment mangaten worden ook handgaten veelal uit voorraad geleverd. Het principe van een handgat is vergelijkbaar met dat van een mangat. Vanwege de kleinere afmetingen is een handgat, zoals de naam al doet vermoeden, uitsluitend bedoeld voor de toegang tot een tank met een arm of hand. Dezelfde productgroep bevat ook schotflenzen en bodempluggen.

Ga naar de pagina met alle mangaten

Ga naar de pagina met alle bodempluggen

Ga naar de pagina met alle schotflenzen

Rubber

We leveren diverse soorten rubberprofielen en -pakkingen. Rubberprofielen worden onder andere gebruikt voor het waterdicht afsluiten van deuren en luiken, zoals rubberpakkingen worden gebruikt voor het waterdicht afsluiten van mangaten en handgaten. Onze rubberpakkingen zijn in de meeste gevallen gemaakt van EPDM met een kern van mosrubber. Dit betekent dat de kern van het rubber een open celstructuur heeft waardoor het licht en flexibel is. Het rubber heeft een huid waardoor de buitenzijde glad is. EPDM is heel goed bestand tegen zonlicht en andere weersinvloeden. De pakkingen zijn leverbaar in diverse afmetingen en hardheden.

Ga naar de pagina met alle rubberprofielen en -pakkingen

rubber profiel

Diversen

deurbuffer met valhaak

Producten die we niet in één van bovenstaande productgroepen kwijt kunnen, horen thuis in deze productgroep. Het resultaat is een bonte verzameling verschillende producten die meestal wel direct of indirect een relatie hebben met de producten uit de andere productgroepen.

Ga naar de pagina met alle diversen producten

OP = OP

In deze categorie vindt u producten die we met korting aanbieden. Het betreft in de meeste gevallen uitlopende producten. Hiervoor geldt dan ook dat de voorraad beperkt is en dat we zodra we door de voorraad heen zijn niet meer kunnen leveren. Er staat niet voor niets OP = OP bij.

Ga naar de pagina met alle OP = OP producten

korting