Leverancier van o.a.

  • WD deuren en luiken
  • Knip- en zetwerk
  • Watersnijwerk

Historie

Rob Snel Metaal & Techniek is in 1969 is gestart als C.R. Snel B.V. door Rob Snel. Een loods is op dat moment nog niet aanwezig en casco’s worden in de buitenlucht gebouwd op een terrein aan de Baanhoek waar in 1973 alsnog een loods verrijst.

In 1984 wordt de laatste vlet gebouwd, waarna de focus voornamelijk op stuurhuizen, bolders en ingangen in staal, aluminium en RVS komt te liggen.

In 2000 verhuist het bedrijf naar het pand naast Rob Snel Technische Handelsonderneming aan de Industrieweg. Er is een grote loods gebouwd met moderne machines zoals een watersnijder van 4x2 meter die snijdt met een druk van 3800 bar, platenscharen voor platen tot 6 meter met een dikte van maximaal 15mm, kantbanken voor platen tot 8 meter en met een maximum van 800 ton en een buigmachine voor het buigen van waterdichte deurframes.

In 2003 neemt zoon Sebastian de zaak over en werkt Rob, zij het wat meer op de achtergrond, nog gewoon mee.

Tegenwoordig bestaat het overgrote deel van de productie uit op maat gemaakte deuren en luiken. Waar Rob Snel Metaal & Techniek zich bezig houdt met maatwerk, levert Rob Snel Technische Groothandel onder andere het hang- en sluitwerk voor deuren en luiken en werken beide bedrijven nauw samen om de klant een totaalpakket te kunnen bieden.

Inmiddels bestaat het bedrijf ruim 40 jaar en wordt er gewerkt met een vast en kundig team dat altijd streeft naar hoge kwaliteit en bovenal een tevreden klant.